Faustini zúzók

Milyen gazdasági munkához ajánljuk a Faustini zúzókat?

A munkaeszköz megerősített hajtóművel és megerősített vázzal képes az akár 10 cm átmérőjű gallyakat is szétaprítani.

A munkagép háza vastag acélból készült, ezzel a professzionális gyártással biztosították a szakemberek, hogy a Faustini zúzók hosszútávon bírják az aprítást, a szerkezetük strapabíró.
Miután a zúzókalapácsok felszedték a gallyakat egy a ház belső falán 4 cm-enként felhegesztett “fűrészfogazásnak” adják át a gallyakat, mely szinte “lemorzsolja” azokat.

Van lehetőségünk a Faustini zúzókat felszerelni “Y” késekkel is, így a gépet használhatja mulcsozásra valamint fűnyírásra is a gazda. A másik szintén kedvező és elterjedt opció, hogy egy vagy kétoldali mechanikus kitérésű 60 cm-es kaszát vagy rőzseseprőt is építhetünk a gépre, növelve annak használhatóságát még inkább.

Cégünk három fajta Faustini zúzók értékesítésével foglalkozik:

  • FTP típus: A gép normál kialakítása, fix vagy eltolható szerkezettel
  • FTP-Külpontos típus: A gép egyik olyan fajtája, mellyel a vízszintes síkon megnövelt kinyúlással is képes dolgozni a gép, így akár van lehetősége a gazdának traktor mellé is elhelyezni.
  • FTP-Árokpartnyíró típus: Ez a gép egy külpontos típus továbbfejlesztett változata, mellyel a vízszintes síkhoz viszonyítva + 90 fokos illetve -60 fokos szögben levő területeket is tud a gazda zúzni, mulcsozni.

A fent leírt és megemlített opciókkal minden gazda, aki Faustini zúzókat használ jelentős időt tud megtakarítani. Gondoljuk csak a tavaszi vagy őszi időszakra, amikor a leginkább alkalmas a gallyzúzások időszaka. Ezzel a megoldással nem csak időt spórolhat meg gazdáink többsége, hanem kiváló minőséget adhat ki a keze közül, így garantált lesz a végeredmény is.

Természetesen cégünk folyamatosan biztosítja a szakmai támogatást, hogy a legkiválóbb Faustini zúzókat tudják jövőbeli ügyfeleink kiválasztani.

Faustini gyári prospketus ide kattintva megtekinthető!

Share This