Lochmann szerves trágya szóró 7 bartifarm

Lochmann trágyaszórók

A növénytermesztésnek és erősítésének a szerves trágya alapvető tápanyagforrása. A szerves trágya szórás előnye, hogy kompletten tartalmazza az összes tápanyagot, melyre szüksége van a talajnak a fejlődéséhez, ráadásul hatását hosszú távon fejti ki, azaz évről évre fokozatosan bomlik le.

Mivel a tárgya szállítás a veszélyes áruszállításhoz tartozik, kizárólag előzetes plusz vizsgálatokon részt vett Lochmann trágyaszórók végezhetnek ilyen típusú munkát. Speciális szabályok vonatkoznak a tartályra és a teherautóra is, amelyet a hatóság is rendkívül szigorúan ellenőriz a gyártó cég mellett.

A mezőgazdaság a legnagyobb figyelmet igénylő és folyamatosan működő ágazat, ezért a cégünk célja is, hogy bizalmas hosszú távú együttműködést biztosítson a gazdák számára, amikor kiválasztják a Lochmann trágyaszórók gépezetet. Prioritást élvez, hogy ügyfeleinket pontosan és időben ki tudjuk szolgálni.

Lochmann szerves trágya szóró 7 bartifarm

Amikor a mezőgazdasági szállításhoz gépek kapcsolódtak a gazdáknak többszörösen figyelemmel kellett kísérni a speciális körülményeket is. Azóta ezeket a körülményes munkákat Lochmann Pótkocsikkal könnyítik még, és így tartják a lépést a gazdák a fejlődő gazdasági környezettel is.

Ha a lehetőségek megengedik, akkor célszerű a mi cégünknél az ilyen fajta Lochmann Pótkocsikat megvásárolni, mely a speciális mezőgazdasági szállítóeszközök közé tartozik. Természetesen cégünk segít felmérni az Ön számára szükséges pótkocsis szállítás körülményeit is, illetve a beszerzésre is kellő figyelmet fordítunk, hogy semmiképp ne késsen az Ön által megrendelt gépszerkezet. Továbbá prioritást élvez az ár érték arány folyamatos fenntartása is!

Lochmann Pótkocsik közül két fajta pótkocsit forgalmaz cégünk több mint 10 éve. A Lochmann egytengelyes pótkocsikkal ismerkedhetnek meg vállalkozásunkban, valamint a Lochmann tartályláda szállító pótkocsikkal.

Két fajta Lochmann trágyaszórót értékesít vállalkozásunk

Lochmann hígtrágya szórok

Az alapfelszereltség közé tartozik egy kombi szivattyú „Garda”, mely egy vákuum és egy centrifugál szivattyúból áll és 6 bar nyomást képes előállítani. A hígtrágya kijuttatása felülről hidraulikus forgatással történik.

A Lochmann trágyaszórók ennek a fajtájának a tartálya tüzihorganyzott, töltőnyílás felül található, ürítése hátul történik. Plusz felszereltség, hogy a biztonsági szelep túltöltés védelemmel lett ellátva. 1 db 5″ toló zárt is találhatunk mechanikus és hidraulikus zárással. A gép szerkezete Mechanikus fékkel van ellátva.

Lochmann hígtrágya szóró 2 bartifarm
Lochmann szerves trágya szóró 6 bartifarm

Lochmann szerves trágya szórók

melyeket megkapunk normáltengellyel vagy akár hajtott tengellyel is.

Alapfelszereltsége:

További szempontok, hogy miért nálunk érdemes megvásárolni a szerkezetet?