bauerle gyalogkisereses felszedogep

Bauerle gyalogkíséréses felszedőgép

A Bauerle gyalogkíséréses felszedő gép leginkább a füvesített almás kertekben használhatóak a leghatékonyabban, de e mellett kiváló munkaeszköz dió-, szilva– és körte felszedéséhez is.

A munkakép tökéletesen teljesít egyenetlen talajon is, bár ennek ellenére mégis a gyártók leginkább a rendezett, kaszált területeken javasolják a Bauerle gyalogkíséréses felszedő gép használatát.

Mivel a gazdáknak sajnos napjainkban igen figyelmesen kell kiértékelni a termékeik árát, és vannak olyan esetek is, hogy az alacsony felvásárlási ár miatt a termelők arra kényszerülnek, hogy felhagyjanak a termeléssel.

De ha nem is szükséges felhagyniuk, mindenképp úgy gondolják, hogy nem fektetnek be újabb technológiájú gépekbe a magas plusz költségek miatt.

bauerle gyalogkisereses felszedogep

Ez a gondolkodásmód sajnos több szempontból is hibás, mert pont a jelen gazdasági válság miatt kell újragondolni a munkafolyamatokat a gazdáknak. A Bauerle gyalogkíséréses felszedő gép használata rendkívül költséghatékony, így ha valaki hosszabb távon gondolkodik, annak mindenképpen megéri az ilyen fajta befektetés.

Bauerle gyalogkíséréses felszedő gép jellemzői