Lochmann permetezőgép 1 bartifarm

Lipco 3 pontos rázógépek

Amikor gazdáink gyümölcsbetakarítás előtt állnak szinte mindenki rázógépeket alkalmaz munkája során.

Cégünk jelenlegi legkedvezőbb ajánlatként a Lipco 3 pontos rázógépeket tudja ajánlani. Tökéletes munkát végez, hiszen hiba nélkül rázza le a gyümölcsöket a fáról.

Minden Lipco 3 pontos rázógép excenteres rázópofával és nagy teljesítménnyel rendelkezik.
A korona elágazásnak minimum 80-100 cm magasnak kell lennie ahhoz, hogy a rázópofa el tudjon férni kényelmesen és biztonságosan a korona alatt.

Lipco 3 pontos rázógép hsa 50 3 bartifarm
Lipco 3 pontos rázógép hsa 10 4 bartifarm

HSA 10 típus

Ha Ön nagy sortávolságú és nagy lombú ültetvény területén fog dolgozni, akkor kérjük a HSA 10 törzs és ágrázót vegye figyelembe és vásárolja meg. Cégünk ennél a gépnek tudja a garanciát a legmagabiztosabban vállalni a fenti feltételek leírásánál. Kinyúlása 6,6 méter is lehet, mellyel jelentősen meg tudjuk könnyíteni a betakarítást. Befogható törzsátmérő 55 cm. Kezeléséhez a traktoroson kívül még egy személyt igényel, akinek alapvető tudással kell csak rendelkezni az ilyen gépek ismeretében. Általában dió, mandula ültetvényekhez ajánljuk. Az önálló hidraulikarendszer a gép vázában található.

HSA 50 típus

Abban az esetben, ha kisebb sortávolságú ültetvényeknél dolgozunk, akkor a HSA 50 törzsrázó a legmegfelelőbb választás. Kinyúlása max 5 méter. Befogható törzsátmérő kb 40 cm. A HSA 50 típusú Lipco 3 pontos rázógép a kezeléséhez csupán a traktoros szükséges. Nagyobb a teljesítménye és főleg alma, meggy, szilva ültetvényekhez megfelelő. A két szélső fúvott kerék szériafelszereltség. Az önálló hidraulikarendszer a gép vázában található.

Lipco 3 pontos rázógép hsa 50 1 bartifarm
Lipco 3 pontos rázógép hsa 30 1 bartifarm

HSA 30 típus

Kifejezetten ipari almafa rázásához fejlesztett típus, percenként több fa lerázására is képes. A gép irányítása a traktorból, joy-stick vezérlés segítségével történik. Hidraulikus, excenteres rázófej max 30 cm átmérőjű fák befogására képes. Max kinyúlása a traktor közepétől 2,6 méter.
Szerelhető a traktor első és hátsó 3 pontjára is. Az önálló hidraulikarendszer a gép vázában található.