KMS előmetsző gépek 3 bartifarm

KMS előmetsző gépek

A KMS előmetsző gépek mára már biztosítják, hogy a lehető legprofesszionálisabb és legbiztonságosabb metszést végezzük végre a terméseken.

A modern gazdasági világban az ültetvények művelési módjai és a modern technika is lehetővé teszi a gazdák számára, hogy a legmunkaigényesebb tevékenység a KMS előmetsző gépekkel könnyebb, gyorsabb és pontosabb legyen.

A KMS előmetsző gépekkel a szőlő felső vesszőit olyan apróra tudjuk vágni, hogy az magától le tud esni a földre. Nagy előnye a szerkezetnek, hogy a vágási magasságot is lehet állítani rajta, így olyan magasról tudjuk indítani a vágást ahonnan a leginkább szeretnénk. 

KMS előmetsző gépek 2 bartifarm

A kertészeti szakembereknek így csak a szakmai részre kell figyelniük a metszés során, azaz a tőke kialakításával kell csak foglalkozniuk, mivel a gép segít elvégezni a nagy mennyiségű vessző levágását és kiszabadítását.

A vágási magasságot a KMS előmetsző gépeknek a felhasznált késacél párok mennyisége határozza meg. A munkaszerkezet célja a két drótpár megtisztítása a vesszőktől.

A KMS előmetsző gépek további előnye

A kordonművelések során a gazdák 10 tárcsás gépet használnak, melyek vágási magassága maximum 85 cm-es lehet.

A maximális vágási magasságot 14 tárcsás géppel érhetjük el, mely akár 100 cm is lehet.

A KMS előmetsző gépeket minden gazda azért kedveli, mert használata egyszerű, pontos, és anyagilag is kedvező.

KMS előmetsző gépek 3 bartifarm