clemens teractiv mini

CLEMENS kultivátorok, talajművelő eszközök

A BARTIFARM KFT által forgalmazott munkagépek fontos ismertetőjegye továbbra is a minőség és megbízhatóság. Ezért is esett a választás a német CLEMENS GMBH professzionális termékeire.

A CLEMENS kultivátorok talajművelő gépek, melyeknek nagyon fontos feladata van a földeken. Abban az esetben, ha gazdáink szép és egészséges, minőségi szőlőre vágynak a szezon teljes időszakában bátran használjak az itt említett munkaeszközöket.

Két fajta kultivátort ismerhetünk a gazdaságban: szántóföldi és sorközművelő kultivátorokat. Az első csoportnak véső vagy lúdtalp alakú művelő eszközei vannak. A második csoport mereven rögzített szárnyas művelő eszközökkel vannak felszerelve. Általában széles sorközű kapálásoknál szokták alkalmazni használatát.

A CLEMENS kultivátorokkal azért fontos nagyon a végzett munka, mert egyik feladata, hogy a gyomnövényeket kivágja, de a talajlevegőzését is elősegíti, ezáltal az altalaj víztartalék megőrzésében is szerepet játszik a használata.

Clemens kultivátorok 3 bartifarm
A CLEMENS kultivátorok alapvázaira a következő egységek szerelhetők

Nagy esőzések után a talajok eltömődhetnek, a növények ettől az érzéstől szenvednek, hiszen a levegőtlen talajból nehezen tudják felvenni a növekedéshez szükséges tápanyagokat. Ezekkel a munkaeszközökkel a talajszellőztetést különösen hatékonyan meg tudjuk oldani. A CLEMENS kultivátorokkal végzett munka nagyon hasznos és gazdaságos, minden szőlő termesztő számára bátran ajánljuk!

clemens bakhát bontó

Típusok

HEXAGON

TERACTIV

SB

RADIUS

MULTICLEAN