KMS törzstisztító gép 6 bartifarm

KMS törzstisztító gépek

A KMS törzstisztító gépek a szőlőtőkék elhalt kérgének valamint a friss zöld hajtásoknak, leginkább a tavaszi időszakban történő, eltávolítására szolgáló szerkezet.

A szerkezet ellentétes irányba forgó keféi hatékonyan távolítják el az elhalt kérgeket, az alsó hajtásokat, leveleket. A kefék természetesen finom anyagból készültek, hogy a tőkét véletlenül se károsítsák meg.

A berendezés egyszerűen és rendkívül pontosan használható. Minden évben, amikor zöldmunkát szükséges végezni a gazdáknak bátran ajánljuk, hogy a cégünk által ajánlott KMS törzstisztító gépeket vegyék igénybe!

KMS törzstisztító gép 3 bartifarm

A KMS törzstisztító gépek közül két típust ajánl cégünk

Az egyik típusnál 50 cm magasságig tudunk dolgozni a géppel. A gyártó ezt a fajta gépet ellátta oldalanként egy- egy talajkopírozó és tisztító tárcsával. Ezeket az eszközöket hidromotorokkal lehet hajtani, melyek erősebb szövetbetétes gumikalappal lettek felruházva. Ha a gép el kezd dolgozni olyan hatást kelt, mintha egy kapálást hajtana végre. Abban az esetben, ha alacsonyabb gyomok esetén használjuk egy felületi tisztítást fog végezni a KMS törzstisztító gépek ezen fajtája.

Második típus 85 cm magasságig is képes eljutni. Ezek a fajta KMS törzstisztító gépek az előbb említett talajkopírozó tárcsával nincsenek felszerelve, helyette a gépek művelési magassága lett megemelve egy-egy további rotorral.

Miért nálunk vásárolja meg ezt a tökéletes szerkezetet?