Clemens kultivátorok 14 bartifarm

Sorművelés

Cégünk által kínált sorművelési eszközök

Napjainkban az egyik legfontosabb szerep a gazdálkodás során a környezetvédelem értékeinek is a figyelembe vétele. A sorműveléssel arra van lehetősége a gazdának, hogy például a kapálással megtakarítsa a vegyszerek 50 százalékát úgy, hogy nem csak a pénztárcáját, hanem az egészségügyi- környezeti védelmet is alaposan megóvja.

Hazai cégek, akik ilyen fajta eszközök értékesítésével foglalkoznak, több mint 400 különböző sorművelési gépeket tudnak felsorolni, azonban a mi cégünk összpontosít a leginkább az ár érték arányára is.

Clemens kultivátorok 1 bartifarm

A sorművelés jellemzője

A kertészeti üzemekben fordul leginkább elő ennek a módszernek a használata. Röviden annyit takar, hogy a módszerrel a sorok közben is ki lehet irtani az élősködő gyomokat, miközben egy bizonyos fokú talajlazítást vagy aprítást is lehet végezni a felszínen. A legkisebb és legpontosabban előállított termékekkel kell a fenti folyamatot elvégezni, hiszen az apróbb vagy nagyobb növények mellett sokszor nincs elegendő hely, hogy a gyomlálást biztonságosan el tudja végezni a szakember. Hatalmas előnye, hogy a talajban ezzel a módszerrel még inkább előidézzük a kedvező biológiai folyamatokat, miközben óvjuk a már meglévő növényeket is.

Cégünk csak és kizárólag olyan sorművelési gépek értékesítésével foglalkozik, ahol