Lipco alagútpermetező 1 bartifarm

Lipco alagútpermetező gépek

A termék használatát már régóta szerették volna a kertészeti szakértők elterjeszteni, hiszen számos előnnyel rendelkezik működtetése során.

Gazdaságunkban egyre fontos – ha nem a legfontosabb – a környezetvédelem jelentősége, valamint a technikai tudást erősítve a Lipco alagútpermetező gépek jelenleg már széleskörűen elterjedtek hazánkban is.

Lipco alagútpermetező 14 bartifarm
Lipco alagútpermetező gépek előnyei a hazai más hagyományos gépekkel szemben

Lipco alagútpermetező gépek működése

A gép a kipermetezett vegyszer növényre le nem rakódó részét visszaszívja, és nagy kapacitású finom szűrökön átszűrve az összegyűjtött vegyszert visszakeringetik a permetező tartályba, ahonnan a szerkezet újra fel tudja a szert használni.

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik a gazdasági termelőeszközök értékesítésével, így professzionális tudásunkkal tudjuk az Önök számára biztosítani, hogy a Lipco alagútpermetező gépek használata során olyan megtakarításokat tudnak létrehozni gazdáink, mellyel a gépek önmaguk árát tudják kitermelni rövidtávon belül.

Lipco alagútpermetező 5 bartifarm
Lipco alagútpermetező 12 bartifarm

Higgyék el, megéri befektetni egy olyan permetezőgépbe, ami professzionális, költség, idő és a mai világban a másik szintén legfontosabb szempont, hogy környezetvédő!

Vállalkozásunknál az alagútpermetező gépek két változata érhető el, a normális és a tangencinális. Utóbbi a vastagabb lombfalak esetén is alkalmazható a ventillátoros kialakításának köszönhetően.