Lochmann pótkocsik tartályláda szállítók 3 bartifarm

Szállítás

Amikor gazdáink szállítási eszközt kívánnak választani számos szempontot figyelembe kell venniük.
A mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó szállítási műveletekhez kapcsolódó gépkínálat nagy a piacon.

Az idetartozó alkalmazható gépek nagy része a szállító pótkocsik hagyományos munkaeszközéből választható ki, de hazánkban is az említett pótkocsikon kívül rendelkezésre állnak még egyéb speciális szállítási kapacitások, illetve gépek, amelyeket kifejezett termeléstechnológiákban használnak a tulajdonosok.

Ezek a különös technológiával gyártott szállító gépek és berendezések igazodnak a termék anyagmozgatási folyamatához.

Lochmann hígtrágya szóró 3 bartifarm

Ahhoz, hogy gazdáink a legmegfelelőbb mezőgazdasági körülmények között használható pótkocsikat kiválasszák több szempontot is figyelembe kell venniük.
Természetesen munkatársaink rendelkezésre állnak, hogy az elméleti, illetve gyakorlati szempontokat is mind professzionálisan figyelembe vegyék a választás során.

Az általunk kínált szállítási eszközöket tudjuk az Önök munkájához garantálni

Lochmann Pótkocsik

két fajta pótkocsit forgalmaz cégünk több mint 10 éve. A Lochmann egytengelyes pótkocsikkal ismerkedhetnek meg vállalkozásunkban, valamint a Lochmann tartályláda szállító pótkocsikkal.

Lochmann trágyaszórók

melyek szintén folyamatosan és hosszú távon segítik gazdáink mindennapi szállítási munkáját. Szintén két típust forgalmazunk, a Lochmann hígtrágya szórókkal, illetve a Lochmann szerves trágya szórókkal biztosítani tudjuk minden földművelő szakember számára a professzionális munkavégzést.

Faustini targoncagémek

egyike a QUADRUPLEX szerkezet, mely egy átlátható verzió a gép szélein elhelyezett munkahengerek által. Emelési súlya 1600 m-es, a gém magassága pedig az 1.65 métert is elérheti.