Lipco aes-a automata gyümölcsrázó 1 bartifarm

Gyümölcsbetakarítás

Régebbi időkben hagyományok szerint a gyümölcsbetakarítást asszonyok és gyerekek és az idősebb emberek végezték. A gyümölcsszedés legegyszerűbb módja a kisebb fáknál a rázás volt, ilyenkor a lehullott gyümölcsöket a földről szedték fel. Nagyobb fákra fel kellett mászni vagy létra segítségével könnyebben elérték az ott elhelyezkedő gyümölcsöket.

A korszerű eljárásoknak köszönhetően mára már számos olyan gépeket tudnak a gazdálkodók vásárolni mellyel jelentősen egyszerűbben lehet a gyümölcsbetakarítást elvégezni.

Lipco alagútpermetező 5 bartifarm

Cégünk a következő eszközöket tudja felkínálni a gyümölcsbetakarítási folyamatokhoz

Lipco 3 pontos rázógépek

Ezeknek a fajta gépeknek két típusát értékesítjük. Minden ilyen típusú szerkezetünk természetesen excenteres rázópofával és nagy teljesítménnyel rendelkezik.

Lipco 2 traktoros rendszerek

Ezeket a gyümölcsbetakarítási eszközöket közepes területnagyságú ültetvények esetén ajánljuk, hiszen ezeken a tájakon tudnak a tulajdonosok a leggazdaságosabb megoldással dolgozni az említett géppel.

Lipco vontatott rázógépek

Ezek az újfajta gépek tökéletesen tudják rázni a gyümölcsöket. Szakemberek a gép gyártása során más munkaképek gyenge tulajdonságait is elemezték és így hozták létre a legújabb professzionális Lipco vontatott rázógépeket.

Bauerle önjáró felszedőgép

Gazdáink részére jelenős szempont az időmegtakarítás is. Az újfajta Bauerle önjáró felszedőgéppel minden tulajdonos számára hihetetlen egyszerűvé válik a régebben még hosszadalmas munka.

Bauerle gyalogkíséréses felszedőgép

Leginkább a füvesített almás kertekben használhatóak a leghatékonyabban, de e mellett kiváló munkaeszköz dió-, szilva– és körte felszedéséhez is. A munkakép tökéletesen teljesít egyenetlen talajon is, bár ennek ellenére mégis a gyártók leginkább a rendezett, kaszált területeken javasolják a Bauerle gyalogkíséréses felszedő gép használatát.