Lochmann permetezőgép 1 bartifarm

Faustini targoncagémek

A targoncákat sokféleképpen lehet csoportosítani. Ismerünk olyan szerkezeteket, melyet alkalmazásuk, kialakításuk, vezérlésük módja vagy éppen hajtóenergiájuk alapján lehet megkülönböztetni.

Beszélhetünk szállítótargoncákról, melyeknek saját felületük van vagy vontatótargoncáról, itt leginkább a pótkocsikra gondolunk.

Az általunk említett Faustini targoncagémek melyek segítik az emelést és különleges rendeltetésük van ezáltal különleges kialakításúak is.

Cégünk által kínált Faustini targoncagémek

FE CN 15

típusú Faustini targoncagémek 1300 m emelési súllyal bírnak el, az emelési magasságuk 2.00- 3.60-ig terjedhet. Döntési 12 fokkal és 18 cm-es oldalmozgatással egyedi szerkezetűek a hazai piacon.

FE DH 16

típusú Faustini targoncagémek még az előbb említett szerkezetnél is professzionálisabbak. Emelési súlyuk egészen 1700 m-ig terjed. 3.20-4.00 m-ig képesek emelni bármely tárgyat a tömeg pedig amit elbírnak 440 kg-tól 500 kg-ig terjedhet.

QUADRUPLEX

szerkezet, mely egy átlátható verzió a gép szélein elhelyezett munkahengerek által, az egyedülálló Faustini targoncagémek egyike

Miért nálunk szerezzék be az új Faustini targoncagémek egyikét?

Tudjon meg mindent a Faustini targoncagémekről!

Tekintse meg letölthető gyári prospektusunkat!