Battistotti tőköztisztító bartifarm

Battistotti tőköztisztító

Figyelmükbe szeretnénk ajánlani a Battistotti cég legújabb fejlesztését, mely az Önök ültetvényeiben kiválóan alkalmazható.

A mai világban egyre inkább visszaszorul a vegyszeres sorművelés és egyre inkább népszerűsödik a „bio irányzatú” munkagépek használata. Ez a gépegység egyszerűen és ugyanolyan hatékonysággal képes helyettesíteni a vegyszerezést, ami évek során költségmegtakarítást is eredményez. Másik nagy előnye, az olyan fekvésű ültetvényeknél jelentkezik, melyeknél a talajeróziót valamilyen módon meg kell gátolni. A nagy emelkedésű hegy-völgy irányú ültetvénytelepítések nagyon kedvezőek a művelés szempontjából, azonban az eróziót tekintve hátrányosak.

A gép alkalmazásával a szőlő / gyümölcs sorok esetében a tövek környékét is stabilan, de múlcsolva tarthatjuk, ami az eróziót teljes mértékben meggátolja.

A múlcsoló rotor munkamagassága a forgatható és magasságállítással rendelkező gumikerekek segítségével állítható be. A mechanikus szélességállítás segítségével a keskeny és szélesebb szőlősorokban, gyümölcsösökben is használható.

Munkaszélesség: a rotor dőlésszőgével változtatható, max 50 cm

Művelő fej szélessége: 80 cm

Hidraulikaigény: 25 liter/ perc, mennyiségszabályozott kör + szabad visszafolyó ág
Súly: 150 kg

Battistotti tőköztisztító bartifarm