Lipco 2 traktoros rendszerek

A Lipco 2 traktoros rendszereket közepes területnagyságú ültetvények esetén ajánlja cégünk, hiszen ezeken a tájakon tudnak a tulajdonosok a leggazdaságosabb megoldással dolgozni a gépekkel. Bátran ajánljuk minden gazda számára az úgynevezett kéttraktoros rázógép (AET) beszerzését, mellyel biztosítjuk, hogy a földművelő munka sokkal kevesebb időt fog igénybe venni, ennek ellenére sokkal alaposabb és tökéletesebb munkát kapunk általa.

Ha Lipco 2 traktoros rendszereket szeretne vásárolni, akkor számolni kell azzal, hogy Ön kapni fog egy vontatott ponyvaegységet (AE) és egy külön hárompontos rázó egységet is (HSA 10 vagy HSA 50).

Lipco 2 traktoros rendszerek 3 bartifarm

Számos előnnyel rendelkezik a Lipco 2 traktoros rendszerek szerkezete, azonban a legnagyobb különbséget a többi géppel szemben az teszi, hogy a Lipco 2 traktoros rendszereknek kedvezőbb a beruházási igénye, mint például a vontatott gépeknek.

Egyben azonban úgy tisztességes cégünk tájékoztatása, hogyha a hátrányát is megemlítjük ennek a fajta szerkezetnek, mely annyit jelent, hogy működtetése során két traktort és két plusz emberi erőforrást igényel.

Amit hasznos tudni még a Lipco 2 traktoros rendszerekről

Kérjük, fáradjon be üzletünkbe és vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, mert a tökéletes szerkezet mellett a következőket tudjuk az ön számára hosszú távon biztosítani: