Szolgáltatások

A Bartifarm Kft. több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatásaink közé legfőképpen a permetezőgépek, sorművelési, szőlőápolási, fagyvédelemi, gyümölcsbetakarítási, metszéstechnika és szállítási gépeszközök forgalmazása tartozik, de ezen kívül még szolgáltatásaink közé tartozik a szerviz részleg vagy az alkatrész forgalmazás is a kis, de annál nagyobb forgalmú családi vállalkozásunkban.

Szerviz szolgáltatásaink

Cégünk vállalja az általunk forgalmazott géptípusok teljes körű kivizsgálását. Többek között ez a szolgáltatás arra is vonatkozik, hogy munkánkra vonatkozólag hosszú távú garanciát vállalunk. Nagyon fontos, hogy a szakmai egyszerűség kedvéért a teljes felújításokat, nagyobb javításokat kizárólag csak a saját műhelyünkben vállalunk. A gépek szállítására vonatkozólag elsősorban egy egyedi megállapodást kell kötnünk a gazdákkal.

Plusz szerviz szolgáltatásaink közé tartozik, hogy vállaljuk továbbá a különféle hidraulikus tömlők gyártását, felújítását is.

bartifarm mindennapjaink 7

Alkatrész szolgáltatásaink

Az általunk forgalmazott gépeszközökhöz biztosítjuk a teljes körű gyári alkatrészek beszerzését is. A raktáron levő alkatrészeket 48 órán belül DPD futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz.

KMS síkfalmetsző gép 4 bartifarm

Finanszírozás

A gondosan kiválasztott géptípusokkal és finanszírozási módszereinkkel sikerült teljesíteni kitűzött küldetésünket, így büszkén állítjuk: megelégedett ügyfeleink vannak.

Miért kihagyhatatlan lehetőség, hogy a mi finanszírozási szolgáltatásainkat vegyék igénybe?

kms-kt-bartifarm-w
Miért kihagyhatatlan lehetőség, hogy a mi finanszírozási szolgáltatásainkat vegyék igénybe?