Faustini zúzó 13 bartifarm

Faustini zúzók

Milyen gazdasági munkához ajánljuk a Faustini zúzókat?

A munkaeszköz megerősített hajtóművel és megerősített vázzal képes az akár 10 cm átmérőjű gallyakat is szétaprítani.

A munkagép háza vastag acélból készült, ezzel a professzionális gyártással biztosították a szakemberek, hogy a Faustini zúzók hosszútávon bírják az aprítást, a szerkezetük strapabíró.
Miután a zúzókalapácsok felszedték a gallyakat egy a ház belső falán 4 cm-enként felhegesztett “fűrészfogazásnak” adják át a gallyakat, mely szinte “lemorzsolja” azokat.

 

Faustini zúzó 12 bartifarm

Van lehetőségünk a Faustini zúzókat felszerelni “Y” késekkel is, így a gépet használhatja mulcsozásra valamint fűnyírásra is a gazda. A másik szintén kedvező és elterjedt opció, hogy egy vagy kétoldali mechanikus kitérésű 60 cm-es kaszát vagy rőzseseprőt is építhetünk a gépre, növelve annak használhatóságát még inkább.

Cégünk három fajta Faustini zúzók értékesítésével foglalkozik

A fent leírt és megemlített opciókkal minden gazda, aki Faustini zúzókat használ jelentős időt tud megtakarítani. Gondoljuk csak a tavaszi vagy őszi időszakra, amikor a leginkább alkalmas a gallyzúzások időszaka. Ezzel a megoldással nem csak időt spórolhat meg gazdáink többsége, hanem kiváló minőséget adhat ki a keze közül, így garantált lesz a végeredmény is.

Természetesen cégünk folyamatosan biztosítja a szakmai támogatást, hogy a legkiválóbb Faustini zúzókat tudják jövőbeli ügyfeleink kiválasztani.

Faustini zúzó 15 bartifarm

Tudjon meg mindent a Faustini zúzókról!

Tekintse meg letölthető gyári prospektusunkat!