bartifarm mindennapjaink 14

Rólunk

A cég

A Bartifarm Kft célja már a kezdetekkor az volt, hogy olyan, kizárólag kertészeti, szőlészeti munkagépeket forgalmazzon, melyekkel a gazdák egy teljesen profi, megbízható és kis karbantartási költséggel fenntartható gépeket kapjanak.

telep-300x225

A gondosan kiválasztott géptípusokkal sikerült teljesíteni kitűzött küldetésünket, így büszkén állítjuk: kizárólag megelégedett ügyfeleink vannak.

A Kft 2000-ben kezdete meg a tevékenységét.

A FISCHER sor és sorközkaszáknak, zúzóknak és a LOCHMANN permetezőgépeinek – Olaszország, Ausztria, Németország után – sikerült stabil piacot találni Magyarországon is.

A minőséget szem előtt tartva a szőlészet irányába bővítettük a gép kínálatunkat és 2001-től KMS RINKLIN szőlőápoló gépek forgalmazását is elkezdtük.

A 2002-es évben eldöntöttük, hogy a magyar piacon fellelhető öreg, nem korszerű gyümölcsbetakarító gépek lecseréléséhez aktívan hozzájárulunk. Nagyon sok, folyamatos munkával a német LIPCO céggel közösen – és nem utolsó sorban néhány innovatív ültetvénytulajdonos ötleteinek felhasználásával – a magyar viszonyokhoz adaptáltuk a német rázógépeket. Ennek eredményeként büszkén állíthatjuk, hogy a LIPCO rázógépei a legmegbízhatóbb és legkisebb fenntartású rázógépek Magyarországon!

Ezen idő alatt a cég profilja elsősorban a gyümölcsbetakarító gépekre specializálódott gépkereskedelem lett.
Ekkor került kínálatunkba a BAUERLE alma, dió felszedő gép és a MUNCKHOF Pluk-O-Trak rendszerű almaszedő gép is.

Alkalmazkodva a gazdák egyre bővülő igényeihez és az új technológiákhoz 2005-től a francia ELECTROCOUP elektromos metszőollóit és a LIPCO alagútpermetező gépeit is egyre nagyobb sikerrel kínáljuk .

Időközben a régi telephelyünket kinőttük és 2005-ben egy új korszerű – bővíthető – telephelyre költöztünk.
Itt már megfelelő körülmények között fogadhatjuk az érdeklődőket és szolgálhatjuk ki vevőinket gépekkel, alkatrészekkel.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a Bartifarm Kft tulajdonosai egy családhoz tartoznak – így munkájuk során a legfontosabb érték a bizalom és a tisztesség.

A külföldi partnercégeink túlnyomó többsége szintén családi tulajdonban van, ami garancia a hosszú távú jó kapcsolatra és vevőink tökéletes, teljes körű kiszolgálására.

Munkatársak

Szabadi Gábor

Ügyvezető igazgató

Szabadi Márton

Pénzügy, marketing

Alkatrész,  megrendelések


Andor Endre

Műhelyfőnök, szerviz

Schmidt Endre

Szállítás, szerviz

Fuszenecker Bálint

Szállítás, szerviz

 

Csapatépítés

2021. augusztus elején csapatépítő tréninget (TEVEL-TÚRA) szerveztünk Tevel községben, a Veres Pince birtokán.
“Várostnéztünk”, túráztunk, barangoltunk, quadoztunk, íjjaztunk, pingpongoztunk,pincéztünk, boroztunk, pálinkáztunk és nagyon finomakat ettünk.

Összességében egy nagyon szép, élményekben gazdag napot töltöttünk itt, ez úton is köszönjük a lehetőséget.