Lochmann permetezőgép 1 bartifarm

Lochmann axiálventillátoros permetezőgépek

A Lochmann axiálventillátoros gépeket azon gazdáknak ajánljuk figyelmébe, akik szőlő illetve gyümölcskertészettel foglalkoznak hosszabb vagy rövidebb ideje.

Ezen gazdáink a megbízhatóságot, a professzionális permetezési szokásokat és a teljesítményt veszik első körben figyelembe, mérlegelve a költségek csökkentésével is.

Lochmann permetezőgép 6 bartifarm

Cégünk által kínált Lochmann axiálventillátoros gépeknek számos előnyét tudjuk felsorolni

Különleges levegőszállítási rendszerrel rendelkeznek

A permetezőfúvókákat nem a légáram közepébe, hanem a levegő kilépési pontjának közvetlen közelébe helyezték ezzel. Ezzel a módszerrel megakadályozták a turbulenciát, mely segítségével a szórási kép is tökéletesebb lett. A rendszerrel akár 150 liter/ha vegyszerrel is biztonságosan lehet védekezni.

Alvázhoz kapcsolódó laprugók

Minden vontatható Lochmann axiálventillátoros gépek alvázához laprugók lettek szerelve, így lett biztosítva a gép ’puhább’ járása. A módszerrel a tartályrepedések nem jelentkezhetnek!

COMET IDS, 3 membrános szivattyú

Minden típus rendelkezik stabil bronzházas COMET 3 membránszivattyúval.

Lochmann axiálventillátoros gépek felszereltségei

Rendelhető vontatott (RAS/RPS típus) és függesztett (APS típus) kivitelben is.

Nagyon fontos tudni, hogy a nyomásporlasztásos szóró ívek NEM az axiálventillátorral szemben dolgoznak, hanem annak levegősíkjától eltolva – így ellenállás nélkül jut a vegyszer a kezelendő felületre! Ezért fontos az elölről szívó szóró keret alkalmazása. A teljes fémfelület az elkészülte után horganyzásos védelmet kap.

Lochmann permetezőgép 2 bartifarm

Tudjon meg mindent a Lochmann permetezőgépről!

Tekintse meg letölthető gyári prospektusunkat!