KMS hajtásbefűző gépek 1 bartifarm

KMS hajtásbefűző gépek

A KMS hajtásbefűző gépek egyedi fejlesztésűek, egyedülálló működési elvvel működnek, melyet jogvédett szabadalmi termékként az NR. 29707421.0 szám alatt be is jegyeztek Németországban.

Használata egyszerű, a traktor elejére kell a KMS hajtásbefőző gépeket is rögzíteni, majd a sorok közé úgy kell beállni a géppel, hogy a két tárcsa között legyen a szőlősor.

A sor elején a gazdának szükséges megkötni a két tárcsából érkező kötöző zsinórt, ami az oszlopon meg fog feszülni. A traktor eközben elkezd előrehaladni, így fel fogja emelni a sarjvesszőket és a két kötöző zsinórt közé vezetik majd.

A szőlővédelem során nem csak a növényvédő szerekről szabad említést tenni. Abban az esetben, ha megfelelő gépekkel gondoskodunk a szőlőültetvényekről megfelelő minőségi értéket is fogunk tudni kezünk közül kiadni.

KMS hajtásbefűző gépek 6 bartifarm

Sok szőlőkárosító kórokozót ismerünk, melyek a meleg, párás levegő esetén még inkább életre kelnek. Azonban ha minden szükséges időszakban megfelelően elvégezzük a munkát a sorok között, akkor egészséges, jó minőségű, érett gyümölcsöket láthatunk majd idővel a területeinken

Milyen főbb tulajdonsággal rendelkeznek az általunk kínált KMS hajtásbefűző gépek?

KMS hajtásbefűző gépek 11 bartifarm
Miért érdemes nálunk vásárolni új KMS hajtásbefűző gépeket?