A Bartifarm Kft. több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatásaink közé legfőképpen a permetezőgépek, sorművelési, szőlőápolási, fagyvédelemi, gyümölcsbetakarítási, metszéstechnika és szállítási gépeszközök forgalmazása tartozik, de ezen kívül még szolgáltatásaink közé tartozik a szerviz részleg vagy az alkatrész forgalmazás is a kis, de annál nagyobb forgalmú családi vállalkozásunkban.

Szerviz szolgáltatásaink:

Cégünk vállalja az általunk forgalmazott géptípusok teljes körű kivizsgálását. Többek között ez a szolgáltatás arra is vonatkozik, hogy munkánkra vonatkozólag hosszú távú garanciát vállalunk. Nagyon fontos, hogy a szakmai egyszerűség kedvéért a teljes felújításokat, nagyobb javításokat kizárólag csak a saját műhelyünkben vállalunk. A gépek szállítására vonatkozólag elsősorban egy egyedi megállapodást kell kötnünk a gazdákkal. Plusz szerviz szolgáltatásaink közé tartozik, hogy vállaljuk továbbá a különféle hidraulikus tömlők gyártását, felújítását is.

Alkatrész szolgáltatásaink:

Az általunk forgalmazott gépeszközökhöz biztosítjuk a teljes körű gyári alkatrészek beszerzését is. A raktáron levő alkatrészeket 48 órán belül DPD futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz.

Finanszírozás:

A gondosan kiválasztott géptípusokkal és finanszírozási módszereinkkel sikerült teljesíteni kitűzött küldetésünket, így büszkén állítjuk: megelégedett ügyfeleink vannak.

Miért kihagyhatatlan lehetőség, hogy a mi finanszírozási szolgáltatásainkat vegyék igénybe?

  • Gazdáink számára szakmailag teljes és professzionális gépeket biztosítunk.
  • Kis karbantartási költségekkel fenntartható termékekkel foglalkozunk csak.
  • Csak elégedett ügyfeleink vannak, akiknek azonnali segítségnyújtást tudunk biztosítani.
  • Cégünk legfontosabb értéke a bizalom és a tisztesség.
  • Garanciát biztosítunk az ügyfeleinkkel fenntartott hosszú távú értékes kapcsolatra.

Share This