Lochmann trágyaszórók

A növénytermesztésnek és erősítésének a szerves trágya alapvető tápanyagforrása. A szerves trágya szórás előnye, hogy kompletten tartalmazza az összes tápanyagot, melyre szüksége van a talajnak a fejlődéséhez, ráadásul hatását hosszú távon fejti ki, azaz évről évre fokozatosan bomlik le.

Mivel a tárgya szállítás a veszélyes áruszállításhoz tartozik, kizárólag előzetes plusz vizsgálatokon részt vett Lochmann trágyaszórók végezhetnek ilyen típusú munkát. Speciális szabályok vonatkoznak a tartályra és a teherautóra is, amelyet a hatóság is rendkívül szigorúan ellenőriz a gyártó cég mellett.

A mezőgazdaság a legnagyobb figyelmet igénylő és folyamatosan működő ágazat, ezért a cégünk célja is, hogy bizalmas hosszú távú együttműködést biztosítson a gazdák számára, amikor kiválasztják a Lochmann trágyaszórók gépezetet. Prioritást élvez, hogy ügyfeleinket pontosan és időben ki tudjuk szolgálni.

Két fajta Lochmann trágyaszórókat értékesít vállalkozásunk:

Lochmann hígtrágya szórok. Az alapfelszereltség közé tartozik egy kombi szivattyú „Garda”, mely egy vákuum és egy centrifugál szivattyúból áll és 6 bar nyomást képes előállítani. A hígtrágya kijuttatása felülről hidraulikus forgatással történik. A Lochmann trágyaszórók ennek a fajtájának a tartálya tüzihorganyzott, töltőnyílás felül található, ürítése hátul történik. Plusz felszereltség, hogy a biztonsági szelep túltöltés védelemmel lett ellátva. 1 db  5″ toló zárt is találhatunk mechanikus és hidraulikus zárással. A gép szerkezete Mechanikus fékkel van ellátva.

A másik típusú Lochmann trágyaszórók fajtája a Lochmann szerves trágya szórok, melyeket megkapunk normáltengellyel illetve hajtott tengellyel is akár.
Alapfelszereltsége:
-Tépő –finomszakító hengerekkel rendelkezik
-Kivehető a szóró szerkezete
-Kihajtó padozat hidraulikus fokozatmentes szabályozással

Hígtrágya szórók

Szerves trágya szórók

Share This