Lipco forgóboronák

A sorművelésen belül a facsík illetve tőkecsík művelésnél ajánljuk a Lipco forgóboronák használatát.

A gazdálkodók többsége a szépséget és precizitást követően nem hagyják megművelt soraikat „zölden”, avagy természetesen, hanem valamilyen módon azt a területet mechanikusan megművelik. Ennél a módszerrel tudjuk ajánlani a Lipco forgóboronák használatát.

A BP típusú gépekkel a gazdák egy hidraulikus érzékelővel ellátott kitérős függőleges késekkel működő forgóboronát kapnak. A gépnek a szerkezete a fejegységet vízszintesen csúsztatja ki-be, így ügyelve a pontosságra. A munkaeszközt önálló komplett hidraulikarendszerrel látták el, így traktor használat esetén teljesen független marad attól.

Cégünk kétféle fejegységgel tudja biztosítani a Lipco forgóboronákat. A következő lehetőségek közül tudnak választani:

  • BP WEIN néven: 4 késes fejjel, 35 cm-t művel.
    Ezt a gépet szőlőhöz, intenzív gyümölcsökhöz ajánljuk.
  • BP OBST néven: 8 késes fejjel, 70 cm-t művel.
    Ezt a gépet leginkább gyümölcsösökhöz tudjuk ajánlani.

Miért ajánljuk, hogy az itt felsorolt Lipco forgóboronákat rendeljék meg?

  • A gép kiválóan dolgozik magas gyomok esetén is, mely a mai munkagépek között igen ritka szempont.
  • A munkagép továbbá tökéletes és pontos munkát végez kötött, köves talajokon is.  Ritkább az ilyen jellegű munkavégzés, hiszen egy nagyon nehéz területről beszélünk. Garanciálisan vállaljuk, hogyha Lipco forgóboronákat rendel tőlünk, nem fog csalódást okozni a gép a munkája során.
  • Másik értékes szempont, hogy a gépszerkezet a talaj lyukacsosságát megszünteti, így még szebb és látványosabb eredményt tudhatunk végeredményként.
  • És ritka, de annál kedvezőbb szempontról beszélünk, ha megemlítjük, hogy a gépeszköz elvándorlásra készteti a talajban lévő kártékony rágcsálókat.

Share This