Lipco alagútpermetező gépek

A termék használatát már régóta szerették volna a kertészeti szakértők elterjeszteni, hiszen számos előnnyel rendelkezik működtetése során.

Gazdaságunkban egyre fontos – ha nem a legfontosabb – a környezetvédelem jelentősége, valamint a technikai tudást erősítve a Lipco alagútpermetező gépek jelenleg már széleskörűen elterjedtek hazánkban is.

Lipco alagútpermetező gépek előnyei a hazai más hagyományos gépekkel szemben:

  • 90%-kal kisebb elsodródással rendelkezik a termék
  • 35- 40 % vegyszer megtakarítást tapasztalhatunk, mely igen költségcsökkentő tényező
  • Másik gazdaságilag kiadáscsökkentő szempontunk, hogy 40%-os üzemanyag megtakarítást von maga után a Lipco alagútpermetező gépek használata
  • Technikailag a termék annyira professzionális, hogy lehetősége van a gazdának egyszerre két sort is permetezni
  • A fent említett szemponttal jelentős időmegtakarítást is eszközölhetünk
  • A legfontosabb szempontunk az egészség, a módszer felhasználó gazdáink egészségét sokkal jobban kíméli
  • A környékbeli lakosoknak, pl. szomszédok, áthaladó forgalom, nem lehet okuk panaszra
  • Ha felhasználóink élővizek mellett használják a gyártmányt szintén biztonságos és környezetvédő alkalmazást biztosít a Lipco alagútpermetező gépek használata.
  • A legtakarékosabb gépnek lett minősítve a németországi BBA által a permetezőgép.

Lipco alagútpermetező gépek működése:

A gép a kipermetezett vegyszer növényre le nem rakódó részét visszaszívja, és nagy kapacitású finom szűrökön átszűrve az összegyűjtött vegyszert visszakeringetik a permetező tartályba, ahonnan a szerkezet újra fel tudja a szert használni.

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik a gazdasági termelőeszközök értékesítésével, így professzionális tudásunkkal tudjuk az Önök számára biztosítani, hogy a  Lipco alagútpermetező gépek használata során olyan megtakarításokat tudnak létrehozni gazdáink, mellyel a gépek önmaguk árát tudják kitermelni rövidtávon belül.

Higgyék el, megéri befektetni egy olyan permetezőgépbe, ami professzionális, költség, idő és a mai világban a másik szintén legfontosabb szempont, hogy környezetvédő!

Vállalkozásunknál az alagútpermetező gépek két változata érhető el, a normális és a tangencinális. Utóbbi a vastagabb lombfalak esetén is alkalmazható a ventillátoros kialakításának köszönhetően.

Share This