Lipco 2 traktoros rendszerek

A Lipco 2 traktoros rendszereket közepes területnagyságú ültetvények esetén ajánlja cégünk, hiszen ezeken a tájakon tudnak a tulajdonosok a leggazdaságosabb megoldással dolgozni a gépekkel. Bátran ajánljuk minden gazda számára az úgynevezett kéttraktoros rázógép (AET) beszerzését, mellyel biztosítjuk, hogy a földművelő munka sokkal kevesebb időt fog igénybe venni, ennek ellenére sokkal alaposabb és tökéletesebb munkát kapunk általa.

Ha Lipco 2 traktoros rendszereket szeretne vásárolni, akkor számolni kell azzal, hogy Ön kapni fog egy vontatott ponyvaegységet (AE) és egy külön hárompontos rázó egységet is (HSA 10 vagy HSA 50).

Számos előnnyel rendelkezik a Lipco 2 traktoros rendszerek szerkezete, azonban a legnagyobb különbséget a többi géppel szemben az teszi, hogy a Lipco 2 traktoros rendszereknek kedvezőbb a beruházási igénye, mint például a vontatott gépeknek.
Egyben azonban úgy tisztességes cégünk tájékoztatása, hogyha a hátrányát is megemlítjük ennek a fajta szerkezetnek, mely annyit jelent, hogy működtetése során két traktort és két plusz emberi erőforrást igényel.

Amit hasznos tudni még a Lipco 2 traktoros rendszerekről:

  • A Lipco 2 traktoros rendszerek teljesítménye 500 -600 fa/nap.
  • Minden Lipco 2 traktoros rendszerek szerkezete excenteres rázópofával és nagy teljesítményekkel rendelkezik.
  • A korona elágazásnak minimum 80-100 cm magasan kell lennie, ahhoz, hogy a rázópofa kényelmesen és biztonságosan el tudjon férni a korona alatt.

Kérjük, fáradjon be üzletünkbe és vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, mert a tökéletes szerkezet mellett a következőket tudjuk az ön számára hosszú távon biztosítani:

  • családias környezet, ahol minden ügyfél egyenértékűnek számít, ezért szakmai tudásunkkal mindenkit egyaránt segítünk a legmegfelelőbb gép vásárlásában
  • folyamatosan figyelemmel kísérjük a többi cég kínálatát is, ezzel biztosítjuk, hogy nálunk lesz a legkedvezőbb áron elérhető a szerkezetek többsége.

Share This