KMS fűmagvető gépek

A fűmagvetés legideálisabb évszaka a nyár vége, ősz eleji időszak. A nyári hónapok mellett az az érv áll, hogy ebben az időszakban elég ideje van a gazdának a tereprendezésre, a gyomok kikelesztésére és kiirtására, vagy a gyommaradványok eltávolítására. Az ősz eleji időszaknál a talaj még elég meleg ahhoz, hogy az elvetett fűmag meg tudjon gyökeresedni. Ebben az időszakban viszont nagy segítség a kellő mennyiségű csapadékhullás, mely a fejlődést jelentősen elősegíti. Az őszi időszakban a gyomokkal is kevésbé kell konkurálnia a fűnek, mint tavasszal.

A KMS cég kínálatában eddig is voltak KMS fűmagvető gépek, sajnos azonban ezekre nem volt akkora kereslet a magyar piacokon. Az utóbbi években jelentős éghajlatváltozásokkal találkozhattunk, ezért a gazdák nem tudtak már előretervezni, így a dombvidékekre gondolták inkább a gyepesítéseket. Természetesen ezek nem minden területen fűféle növények, de a folyamatos terület karbantartás igénye szükségessé teszi a sorok zölden tartását, melyre a KMS fűmagvető gépek használatát javasoljuk.

A KSM fűmagvető gépek egyedileg gyártott technológiával készültek. A tervezés során méretre lettek gyártva a gépek, így hektáronként 50-400 kg/hektár mennyiségben tudunk magot elvetni, mely jelentős költség és időcsökkentő tényezőkkel jár. A KSM fűmagvető gépek alkalmasak oldaldőléseken is pontosan dolgozni, mely a legtöbb talajművelő szakember számára kifejezett előnyt jelent. Hajtása minden esetben a talajról származik és önállóan illetve egy meglévő talajművelő gép kiegészítéseként is alkalmazható.

  • Cégünk professzionális segítséget tud nyújtani az Ön számára is, ha a mi cégünknél szerzi be a legújabb KSM fűmagvető gépeket.
  • Folyamatos kedvezményeket nyújtunk, számunkra a legfontosabb szempont az ár érték arány nyomon követése.
  •  Kis cégről beszélünk, így hozzánk nyugodtan fordulhat bizalommal!

Share This