A Bartifarm Kft célja már a kezdetekkor az volt, hogy olyan, kizárólag kertészeti, szőlészeti munkagépeket forgalmazzon, melyekkel a gazdák egy teljesen profi, megbízható és kis karbantartási költséggel fenntartható gépeket kapjanak.

A gondosan kiválasztott géptípusokkal sikerült teljesíteni kitűzött küldetésünket, így büszkén állítjuk: kizárólag megelégedett ügyfeleink vannak.

A Kft 2000-ben kezdete meg a tevékenységét.Bartifarm telep
A FISCHER sor és sorközkaszáknak, zúzóknak és a LOCHMANN permetezőgépeinek – Olaszország, Ausztria, Németország után – sikerült stabil piacot találni Magyarországon is.

A minőséget szem előtt tartva a szőlészet irányába bővítettük a gép kínálatunkat és 2001-től KMS RINKLIN szőlőápoló gépek forgalmazását is elkezdtük.

A 2002-es évben eldöntöttük, hogy a magyar piacon fellelhető öreg, nem korszerű gyümölcsbetakarító gépek lecseréléséhez aktívan hozzájárulunk. Nagyon sok, folyamatos munkával a német LIPCO céggel közösen – és nem utolsó sorban néhány innovatív ültetvénytulajdonos ötleteinek felhasználásával – a magyar viszonyokhoz adaptáltuk a német rázógépeket. Ennek eredményeként büszkén állíthatjuk, hogy a LIPCO rázógépei a legmegbízhatóbb és legkisebb fenntartású rázógépek Magyarországon!

Ezen idő alatt a cég profilja elsősorban a gyümölcsbetakarító gépekre specializálódott gépkereskedelem lett.
Ekkor került kínálatunkba a BAUERLE alma, dió felszedő gép és a MUNCKHOF Pluk-O-Trak rendszerű almaszedő gép is.

Alkalmazkodva a gazdák egyre bővülő igényeihez és az új technológiákhoz 2005-től a francia ELECTROCOUP elektromos metszőollóit és a LIPCO alagútpermetező gépeit is egyre nagyobb sikerrel kínáljuk .

Időközben a régi telephelyünket kinőttük és 2005-ben egy új korszerű – bővíthető – telephelyre költöztünk.
Itt már megfelelő körülmények között fogadhatjuk az érdeklődőket és szolgálhatjuk ki vevőinket gépekkel, alkatrészekkel.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a Bartifarm Kft tulajdonosai egy családhoz tartoznak – így munkájuk során a legfontosabb érték a bizalom és a tisztesség. A külföldi partnercégeink túlnyomó többsége szintén családi tulajdonban van, ami garancia a hosszú távú jó kapcsolatra és vevőink tökéletes, teljes körű kiszolgálására.

 

Share This