Faustini targoncagémek

A targoncákat sok fajta féle képen lehet csoportosítani. Ismerünk olyan szerkezeteket, melyet alkalmazásuk, kialakításuk, vezérlésük módja szerint vagy hajtóenergiájuk miatt használnak.

Beszélhetünk szállítótargoncákról, melyeknek saját felületük van vagy vontatótargoncáról, itt leginkább a pótkocsikra gondolunk. Az általunk említett Faustini targoncagémek melyek segítik az emelést és különleges rendeltetésük van ezáltal különleges kialakításúak is.

FE CN 15 típusú Faustini targoncagémek 1300 m emelési súllyal bírnak el, az emelési magasságuk 2.00- 3.60-ig terjedhet. Döntési 12 fokkal és 18 cm-es oldalmozgatással egyedi szerkezetűek a hazai piacon.

FE DH 16 típusú Faustini targoncagémek még az előbb említett szerkezetnél is professzionálisabbak. Emelési súlyuk egészen 1700 m-ig terjed. 3.20-4.00 m-ig képesek emelni bármely tárgyat a tömeg pedig amit elbírnak 440 kg-tól 500 kg-ig terjedhet.

Az egyedülálló Faustini targoncagémek egyike a QUADRUPLEX szerkezet, mely egy átlátható verzió a gép szélein elhelyezett munkahengerek által.

Miért nálunk szerezzék be az új Faustini targoncagémek egyikét?

  • Gazdáink számára szakmailag teljes és professzionális gépeket biztosítunk
  • Cégünk legfontosabb értéke a bizalom és a tisztesség
  • Kis karbantartási költségekkel fenntartható termékekkel foglalkozunk csak
  • Garanciát biztosítunk az ügyfeleinkkel fenntartott hosszú távú értékes kapcsolatra
  • Csak elégedett ügyfeleink vannak, akiknek azonnali professzionális segítségnyújtást tudunk biztosítani
  • Több mint 10 éve működő családi vállalkozás tud az Önök segítségére lenni
  • Cégünk folyamatosan több termékskálával bővül, ezáltal könnyen előfordulhat, hogy még a jövőben a segítségére lehetünk más földművelő eszköz vásárlásakor

Invalid Displayed Gallery

Share This