Bauerle köteles rázógép

Régebbi időkben hagyományok szerint az asszonyok és gyerekek és az idősebb emberek mentek és ők végezték a gyümölcsök leszedését. A gyümölcsszedés legegyszerűbb módja a kisebb fáknál a rázás volt, ilyenkor a lehullott gyümölcsöket a földről szedték fel. Nagyobb fákra fel kellett mászni vagy létra segítségével könnyebben elérték az ott elhelyezkedő gyümölcsöket.

Cégünk által a most bemutatott Bauerle köteles rázógépet azon gazdáknak fejlesztették ki a gyártók, akik kisebb ültetvénnyel rendelkeznek és ezáltal nem szeretnének egy bár gazdaságos és nagyobb hidraulikával rendelkező, de sokkal költségesebb rázógépet megvásárolni.

A Bauerle köteles rázógép termék jellemzői:

A három pontra függeszthető kardánról dolgozó Bauerle köteles rázógép egy excenter segítségével a fa vezérágán elhelyezett drótkötél közbeiktatásával rázza a fát a kötél irányában előre-hátra. Bauerle köteles rázógép csak kisebb teljesítményű és kb. 10 cm-es vázágak rázására alkalmas a leginkább. Viszont, ha a földtulajdonosok nagyobb fakoronákon is szeretnék alkalmazni a gépet, ugyanúgy lehet használni, mint a kisebb fafajták esetétében csak többször más-más ponton is meg kell fogni majd a nagyobb fafajtákat. Ezt a gép fajtát tényleg csupán néhány hektár ültetvényhez javasoljuk, hiszen teljesítménye sokkal kisebb, mint más említett gépeknek, így a vele töltött munka is pár perccel több időt vehet igénybe.

ÁR: 1.700 €+Áfa

 

Amint tudunk kínálni, ha nálunk szeretné megrendelni a Bauerle köteles rázógépét:

–        Kizárólag olyan munkaképeket forgalmazunk, mellyel biztosítani tudjuk a folyamatos ár-érték garanciát.

–        Profi, megbízható, kis költség fenntartású gépeket forgalmazunk, hogy a gazdaságot ezzel is csak javítani és fejleszteni tudjuk.

A fent említett szempontokkal eddig tényleg MINDEN ügyfelünk meg volt elégedve, ezért az Ön számára is bizalommal ajánljuk a kínálatuk többségét.

no images were found


Share This