Lazo vontatott gépek

Télen a legfontosabb szerepe annak van, hogy a gazdák felkészüljenek időben a fagyvédelemre. Az, hogy milyen az időjárás nagyban befolyásolja, hogy a gyümölcsök hogyan fejlődnek és így az egész szüretre is hatással lesz egy téli évszak.

A Lazo vontatott gépeket cégünk szívesen ajánlja mindenki számára, hiszen a lehető legkiválóbb eszköz a fagyvédelem ellen.

A gépszerkezet működése:

A Lazo vontatott gépek egy gázturbinából állnak, melyek a levegőt felmelegítik. A gázkazánt egyébként korábban a repülőipar fedezte fel. Ellentétben azonban a repülőmotorral a Lazo vontatott gépek esetében a turbinának minél nagyobb hatásfokkal kell egyre több hőt termelnie. Hiszen tudjuk, hogy a repülőmotornak minél kevesebb hőt szabad kibocsátani. A turbina működéséhez a traktort használjuk, 540-es kardánfordulattal. Ebben az időben a traktor teljesítménye 75 Le kell, hogy legyen. A turbina maximális szállítási teljesítménye 140  méter. A gép gázfelhasználása kb. 30 kg propángáz óránként.

A Lazo vontatott gépek előállított meleg levegőt a földre képesek teríteni. A turbinából kiáramló levegő hőmérséklete 80 és 100º C között van. A kilépési ponttól 1 méterre mérve azonban a hőmérséklet csak 20º C. Viszont emiatt semmilyen veszély nem fenyegeti a növényzetet a fejlődése során. Szép egészséges termésre lehet számítani majd a jövőben. Az a meleg levegő, mely a Lazo vontatott gépek használata során kijön a szerkezetből, kb. 1 méter magasra emelkedik fel és ott egy ún. „levegőharangot” képez, amely a szelet nem engedi be és távol tartja a földtől.

Lazo vontatott gépek használatát nagyon fontos, hogy már 1ºC-nál el kell kezdeni. A terület fagymentesítése függ a parcella formájától is. Egy szabályos négyzet alakú területet sokkal egyszerűbb megvédeni.

Viszont a Lazo vontatott gépek technológiájával szinte minden fagyveszélyt el lehet kerülni. A gép szerkezete a káros hatásokat képes lecsökkenteni illetve teljesen kiiktatni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb, hogy az Ön számára is biztosítsuk ezt a nagyszerű találmányt!

Invalid Displayed Gallery

Share This