Szállítás

Amikor gazdáink szállítási eszközt kívánnak választani számos szempontot figyelembe kell venniük. A mezőgazdasági termeléshez kapcsolódó szállítási műveletekhez kapcsolódó gépkínálat nagy a piacon. Az idetartozó alkalmazható gépek nagy része a szállító pótkocsik hagyományos munkaeszközéből választható ki, de hazánkban is az említett pótkocsikon kívül rendelkezésre állnak még egyéb speciális szállítási kapacitások, illetve gépek, amelyeket kifejezett termeléstechnológiákban használnak a tulajdonosok. Ezek a különös technológiával gyártott szállító gépek és berendezések igazodnak a termék anyagmozgatási folyamatához.

Ahhoz, hogy gazdáink a legmegfelelőbb mezőgazdasági körülmények között használható pótkocsikat kiválasszák több szempontot is figyelembe kell venniük. Természetesen munkatársaink rendelkezésre állnak, hogy az elméleti, illetve gyakorlati szempontokat is mind professzionálisan figyelembe vegyék a választás során.

Az általunk kínált szállítási eszközöket tudjuk az Önök munkájához garantálni:

  • Lochmann Pótkocsik, két fajta pótkocsit forgalmaz cégünk több mint 10 éve. A Lochmann egytengelyes pótkocsikkal ismerkedhetnek meg vállalkozásunkban, valamint a Lochmann tartályláda szállító pótkocsikkal.
  • Lochmann trágyaszórók, melyek szintén folyamatosan és hosszú távon segítik gazdáink mindennapi szállítási munkáját. Szintén két típust forgalmazunk, a Lochmann hígtrágya szórókkal, illetve a Lochmann szerves trágya szórókkal biztosítani tudjuk minden földművelő szakember számára a professzionális munkavégzést.

Az egyedülálló Faustini targoncagémek egyike a QUADRUPLEX szerkezet, mely egy átlátható verzió a gép szélein elhelyezett munkahengerek által. Emelési súlya 1600 m-es, a gém magassága pedig az 1.65 métert is elérheti.

Share This