Lipco 3 pontos rázógépek

Amikor gazdáink gyümölcsbetakarítás előtt állnak szinte mindenki rázógépeket alkalmaz munkája során. Cégünk jelenlegi legkedvezőbb ajánlatként a Lipco 3 pontos rázógépeket tudja ajánlani. Tökéletes munkát végez, hiszen hibák nélkül rázza le a gyümölcsöket a fáról.

A Lipco 3 pontos rázógépek két típusát különböztetjük meg, melyekről szeretnénk részletes leírást is adni. Minden Lipco 3 pontos rázógépek excenteres rázópofával és nagy teljesítménnyel rendelkeznek. A korona elágazásnak minimum 80-100 cm magasnak kell lennie ahhoz, hogy a rázópofa el tudjon férni kényelmesen és biztonságosan a korona alatt.

Ha Ön nagy sortávolságú és nagy lombú ültetvény területén fog dolgozni, akkor kérjük a HSA 10 törzs és ágrázót vegye figyelembe és vásárolja meg. Cégünk ennél a gépnek tudja a garanciát a legmagabiztosabban vállalni a fenti feltételek leírásánál. Kinyúlása 6,6 méter is lehet, mellyel jelentősen meg tudjuk könnyíteni a betakarítást. Befogható törzsátmérő 45 cm. Kezeléséhez a traktoroson kívül még egy személyt igényel, akinek alapvető tudással kell csak rendelkezni az ilyen gépek ismeretében. Általában dió, mandula ültetvényekhez ajánljuk ezeket a fajta Lipco 3 pontos rázógépeket.

Abban az esetben, ha kisebb sortávolságú ültetvényeknél dolgozunk, akkor a HSA 50 törzsrázó a legmegfelelőbb választás. Kinyúlása 3,5 méter. Befogható törzsátmérő 35 cm. Ennek a fajta Lipco 3 pontos rázógépekhez a kezeléséhez csupán a traktoros szükséges. Nagyobb a teljesítménye és főleg alma, meggy, szilva ültetvényekhez megfelelő.

Share This