KMS csonkázó gépek

A KMS csonkázó gépek célja, hogy a lombozat önárnyékolását megszüntesse. A leginkább megfelelő időpont erre a módszerre akkor van, ha már a hajtások túlnőtték a tám rendszert és visszahajolva árnyékot vetnek a lombozat alsóbb részeire. Tehát a megfelelő időpont több szemponttól is függ, de leginkább a tám rendszert, a fajtát és az időjárást kell figyelembe venni évente két alkalommal legalább. Használata során a tám rendszer felett kb. 30  cm-re a hajtásokat el kell vágni.

A KMS csonkázó gépekkel való használat eredménye, hogy az önárnyékolás megszűnik, mellyel jelentősen segítjük a növényzet továbbfejlődését.

A KMS csonkázó gépek jellemzői:

  • Egyedi technológiát biztosítunk minden egyes KMS csonkázó gép elkészítésekor. Különleges, korrózióálló magnézium ötvözetű alumíniumvázzal készülnek, ezért egyszerre merevek és könnyűek is.
  • A kés úgy lett kialakítva hogy jobb minőségű vágást és tisztább munkát kapjon a munkát végző szakember. A KMS csonkázó gépek nem dobálják vissza a levágott vesszőket a szélvédőre.
  • Indukciós eljárással keményített késekkel is fel lehet őket szerelni.
  • Joy-Stick vezérlésű gépeket is tudunk javasolni, mely a nagyobb teljesítmény és a csekély számú hidraulika  csatlakozás esélyére szolgál.
  • A gépek rendelhetők “L” és “U” alakban is.

Cégünk két fajta típust tud az Önök számára biztosítani:

  1. STANDARD  KMS csonkázó gép
  2. KRÍM – Karbantartásmentes gép, mely azt jelenti, hogy nem található benne áttételes hajtáslánc, mert minden kést külön hidromotor hajt.

Share This