Kétsoros kiegészítő adapter

Vontatott- elsősorban Lochmann UQ szórókeretes- permetezőgépre szerelve 3,0 m sorszélességig alkalmazható.

A szerkezet egy-egy jobb/baloldalon elhelyezett rozsdamentes függőleges nyomásporlasztásos szóróívből áll, melyen réz csepegésgátlós szórófejtestek lettek elhelyezve.

A szóróívek tartószerkezete könnyű, de stabil.

Nagyon fontos tudni, hogy a nyomásporlasztásos szóróívek NEM az axiálventillátorral szemben dolgoznak, hanem annak levegősíkjától eltolva – így ellenállás nélkül jut a vegyszer a kezelendő felületre! Ezért fontos az előlről szívó szórókeret alkalmazása.

A teljes fémfelület az elkészülte után horganyzásos védelmet kap.

Felszereltség: Fém tartókonzol a permetezőgép alvázához, a szóróívek hidraulikus kitolása jobb és baloldalt , a keret hidraulikus magasságemelése,  6-6 db csepegésgátlós réz fúvókatest, elsodródásmentes ALBUZ APE résfúvókával

Utólagos felszereléskor azzal a pluszköltséggel kell számolni, hogy a permetezőre történő ráépítés miatt azt a saját  műhelybe kell szállítani és ott végezzük el a felszerelést.

 A 2 soros keret alkalmazásával a védekezi időt a felére csökkentjük. Mivel csak minden második sorban kell dolgoznunk( általában a füves sorokat használva) csapadékos időjárás után sem okoz gondot a területen való mozgás!

Share This