A Bartifarm Kft. 2000-ben kezdete meg a tevékenységét, mely idő óta az általunk értékesített összes géphez, mint például permetezőgépek, sorművelési, szőlőápolási, fagyvédelemi, gyümölcsbetakarítási, metszéstechnika és szállítási gépeszközökhöz biztosítjuk a teljes körű gyári alkatrészek beszerzését is.

Úgy gondoljuk, hogy ezzel a szolgáltatással még nagyobb bizalmat tudunk építeni ügyfeleinkben, hiszen nyugodtan számolhatnak azzal, hogyha szükségük van egy plusz termék kiegészítőre, alkatrészre, akkor bátran fordulhatnak hozzánk a gépeszközök megvásárlása mellett is, mert professzionálisan szakképzett munkatársaink ezen a területen is állnak gazdáink segítségére.

 Azokat az alkatrészeket, melyek már a hosszú távú munkák tapasztalataiból kiindulva gyakrabban szükséges gazdáink számára raktáron tároljuk, míg a ritkán igényelt darabokat a gyártótól közvetlenül szerezzük be. Folyamatosan biztosítjuk viszont azt, hogy a legfrissebb, legjobb technológiával elkészített alkatrészek kerülnek az ön gazdálkodásába is!

Nagyon fontos szolgáltatásunk, hogy a raktáron levő alkatrészeket 48 órán belül DPD futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz. Ezzel a megoldással nem kell Önnek utaznia sem, vagy plusz köröket járni egy apróbb alkatrészért, hiszen azonnal és gyorsan házhoz tudjuk szállítani a megrendelt gépelemet.

Cégünket alkatrésszel kapcsolatban a következő telefonszámon lehet elérni: 06 79/ 578612. Irodánkban kollégáink készségesen állnak majd a rendelkezésére. Az alkatrészek megrendelését van lehetőség  írásban is megadni, ez esetben kérjük az iroda@bartifarm.hu címen vagy az info@bartifarm.hu email címet legyenek szívesek használni.

Várjuk jelentkezését, hiszen kis családi vállalkozásunk révén Ön is elégedett ügyfél lesz, nálunk a bizalom és a tisztesség a legfontosabb érték!

Share This